Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Frisörerna Anne & Co AB Borlänge

Sveagatan 6, Borlänge

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Frisörerna Anne & Co AB

Måndag–Torsdag 8.00–20.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag 9.00–15.00
Söndag Stängt

info@anneco.se
facebook
Instagram

Vi står redo för Dig

Känner du för en avslappnande paus i den stressiga vardagen, eller är du sugen på en ny trendig look? Vilka dina behov än är så står vi på Anne & Co redo för att hjälpa just dig!

Hos oss är du som kund alltid i fokus och vi vill ge dig en helhetsupplevelse i trevlig miljö. Vi är en familjär salong mitt i Borlänge centrum som har över 20 års erfarenhet av frisörbranchen. Vi jobbar med allt inom traditionell hårvård och har även två makeup artister på salongen. Vi är även certifierade för håltagning genom Blomdahls och utför kvalitetshårförlängningar från Great Lenghts.

Vi lägger stor vikt på kvalité, kreativitet och yrkeskunskap, samtidigt som vi ständigt fortbildar oss i de senaste trenderna och teknikerna.

Välkommen in!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.