Stor stämningsbild Frisör i fjällbacka AB

Välkommen att boka din tid hos oss
Frisör i fjällbacka AB Fjällbacka

Bräcke Ödsmål 10
45741 Fjällbacka

Telefon: 052531101

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

måndag, tisdag och torsdag öppet bokade tider.

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Tvätt och klipp 560kr
Endast klipp 375:-
Formförändring från 1250kr
Färgförändring från 735kr

Professionalism i familjär miljö

”Man kan bara sätta sig i stolen så fixar Marie allt!! Färgade håret igår…. Gör som du vill sa jag…. vips var jag 40 år tillbaka med den naturliga färgen jag hade då!! Jättenöjd!!!”

Hos Frisör i Fjällbacka träffar du Marie, en frisörmästare och utbildad Hårolog som varit verksam sedan 1987. Här blandas kunskap, erfarenhet och god service till en trygg upplevelse varje gång du kliver innanför dörren.
Våra produkter är utvalda från Hårologi, Farouk, Goldwells toningar, Maria Nila styling samt Bio+.
Arbetar även med Farouks amoniakfria färger, Goldwells/Maria Nilas permanent och Schwarzkopfs rotcreme.

Varmt välkommen.

Marie frisör på Frisör i fjällbacka AB
Marie
Frisör

Gesällbrev
Mästarbrev