Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens
Endast utbildade seriösa frisörer

Frisörer i Lidköping

25 salonger hittadeCharme

Mellbygatan 12, Lidköping

 FYN licens badgeFrisörlicens
VISA SALONGEN

Sanna’s Frisör& Shop

Mellbygatan 12, Lidköping

 FYN licens badgeFrisörlicens
VISA SALONGEN

Fråga din frisör efter Frisörlicensen.

Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Det innebär att branschens yrkesprov, gesällprov är avlagt. I Sverige kan vem som helst arbeta som frisör utan att ha någon utbildning. I frisörbranschen används starka kemiska preparat som kan leda till allergi, eksem, brännskador och astmaliknande symptom vid felbehandling. Vi vill att du som kund skall känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår.

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Gemensamt krav från hälso- och skönhetsbranschen!
NU ÄR KASSAN TÖMD De eventuella besparingar som fanns har tagit slut. Bidragen är krångliga att ansöka om och går... Inlägget Gemensamt krav från hälso- och skönhetsbranschen! dök först upp på Frisor.se.
Öppet brev till regeringen
Här är ett brev från verkligheten. En viktig hälsning från två frisörer som gör allt i sin makt för att... Inlägget Öppet brev till regeringen dök först upp på Frisor.se.
Så använder du munskydd på ett säkert sätt
Statsepidemiolog Anders Tegnell anser att det kan vara lämpligt att bära munskydd på jobbet när personer står närmare varandra än... Inlägget Så använder du munskydd på ett säkert sätt dök först upp på Frisor.se.
Du är inbjuden till British Hairdressing Awards
För första gången bjuder British Hairdressing Awards in alla som vill ta del av den ärofyllda tävlingen. Det enda du... Inlägget Du är inbjuden till British Hairdressing Awards dök först upp på Frisor.se.
Så gör du om någon på salongen smittas av covid-19
Har du eller någon som arbetar på din salong konstaterats smittad med covid-19? Vi reder ut vad som gäller om... Inlägget Så gör du om någon på salongen smittas av covid-19 dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.