Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens
Endast utbildade seriösa frisörer

Frisörer i Åstorp

4 salonger hittadeFråga din frisör efter Frisörlicensen.

Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Det innebär att branschens yrkesprov, gesällprov är avlagt. I Sverige kan vem som helst arbeta som frisör utan att ha någon utbildning. I frisörbranschen används starka kemiska preparat som kan leda till allergi, eksem, brännskador och astmaliknande symptom vid felbehandling. Vi vill att du som kund skall känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår.

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Så gör du om någon på salongen smittas av covid-19
Har du eller någon som arbetar på din salong konstaterats smittad med covid-19? Vi reder ut vad som gäller om... Inlägget Så gör du om någon på salongen smittas av covid-19 dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – Miljö och Corona med Johan Hellström
Johan Hellström är tillbaka i studion för att prata lite allvar. Johan som har ett brinnande engagemang för miljöfrågor tar... Inlägget Hair Talks-podden – Miljö och Corona med Johan Hellström dök först upp på Frisor.se.
En kommentar till dagens besked gällande årets julhandel
– Trängsel är en stor risk inom handeln, hör vi näringsminister Ibrahim Baylan säga på dagens presskonferens. Sen uppmanar de... Inlägget En kommentar till dagens besked gällande årets julhandel dök först upp på Frisor.se.
Håravfall i sviterna av covid-19
Många kvinnor som drabbats av covid-19 vittnar om svårt håravfall, flera månader efter att de insjuknat. – Det var jobbigt... Inlägget Håravfall i sviterna av covid-19 dök först upp på Frisor.se.
Åtta personers-regeln – vad innebär den?
I kampen för att hindra smittspridning har regeringen infört ett förbud som lyder: ”Man får inte samlas fler än åtta... Inlägget Åtta personers-regeln – vad innebär den? dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.