Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Frans frisörer
  BOKA ONLINE

Frans frisörer

Torngatan 44E, Uppsala

FYN licens logo

Mästarbrev Logo

Från 1/10 kommer vi att justera vår prislista. Alla våra nuvarande priser hittar du i vår internetbokning. Saknar du prisuppgift på något är du välkommen att kontakta oss via telefon 018-10 99 44.

Välkommen till en stund i lyx

Dags att styra upp festfrisyren? Eller vill du bara bli vardagsfin? Hos FRANS hår och stil finns alla möjligheter. Salongen för dig som uppskattar det lilla extra.

En salong med skön och avkopplande atmosfär, generösa öppettider och nytänkande.
Vi är en professionell salong i Uppsala som kan det mesta inom hår – klippning, färgning, styling, extensions, håruppsättningar, permanent och mycket mer! Oavsett vilken typ av behandling du önskar kan du känna dig trygg i våra licensierade frisörers säkra händer.

Frigör lite tid och unna dig en lugn stund i lyx i våra härliga salongslokaler på Torngatan i Uppsala.

Anna-Karin frisör på Frans frisörer
Anna-Karin
Frisör
Erica frisör på Frans frisörer
Erica
Frisör
Petra frisör på Frans frisörer
Petra
Frisör
Sara frisör på Frans frisörer
Sara
Frisör
 frisör på Frans frisörer

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.