Stor stämningsbild Frans Frisörer

Frans Frisörer

Telefon: 018-109944

Torngatan 44E
75423 Uppsala

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Ett urval av våra priser
Från 1/10 kommer vi att justera vår prislista. Alla våra nuvarande priser hittar du i vår internetbokning. Saknar du prisuppgift på något är du välkommen att kontakta oss via telefon 018-10 99 44.

www.fransfrisorer.se
Vi finns också på:

VI HAR DET SENASTE INOM KLIPPNING OCH HÅRVÅRD

En salong med skön och avkopplande atmosfär, generösa öppettider och nytänkande. 1/9 gick Jenny Edvinsson och Matilda Mielind in som nya ägare till Frans Frisörer. De äger och driver sedan tidigare salongerna Bosses och Barber and Babes i Uppsala med stor framgång.

Vi är väldigt glada att de kompetenta och duktiga frisörerna valt att stanna kvar och vill härmed hälsa alla nuvarande och nya kunder VARMT VÄLKOMNA till FRANS FRISÖRER.

Anna-Karin frisör på Frans Frisörer
Anna-Karin
Frisör
Erica frisör på Frans Frisörer
Erica
Frisör
Petra frisör på Frans Frisörer
Petra
Frisör
Sara frisör på Frans Frisörer
Sara
Frisör
 frisör på Frans Frisörer