Dina frisörer Stockholm

Valhallavägen 48, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Dina frisörer
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 11.00-18.30
Tisdag stängt
Onsdag 11.00-18.30
Torsdag 11.00-18.30
Fredag 11.00-18.30
Lördag 11.00-15.00

Boka före besök.
Boka nagelteknolog Stephanie på 0709-904004

dinafrisorer@hotmail.com Instagram facebook
Behandling Pris
Hårvård
Klippning från 430kr
Färg ink klippning från 1240kr
Slingor hätta ink klippning från 1240kr
Folieslingor ink klippning från 1440kr
Övriga behandlingar ring för prisuppgift
Fotvård
Behandlingar:
Fotvård med massage 1h ej lack 600kr
Fotvård med massage 1,5h ink lack 750kr
E�fter varje behandling ingår nya strumpor.
Drop in Ons-Fredag 11-17

Välkommen till oss på Valhallavägen

Dina frisör är mycket glada för att få ge våra kunder den bästa av behandlingar och mycket god service. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna till vår familjära salong. Här kan ni få en lugn och avkopplande stund.

Monica är Frisör med Mästarbrev. Hon har arbetat som Frisör i många år både i Sverige och utomlands. Med tiden har hon blivit mycket kunnig och skicklig inom sitt yrke och har drivit Dina frisörer sedan 1 april 2009.

Stephanie kompletterar salongen med sitt kunnande på naglar och att styla våra kunder. Du kan boka Stephanie på bokningsknappen.

Välkomna till oss!

Monica T frisör på Dina frisörer
Monica T
Frisör

Mästarbrev

Stephanie frisör på Dina frisörer
Stephanie
Nagelteknolog

Boka på 0700-17 64 19

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.