Creative Zone

Telefon: 018-141000

Kungsgatan 41
75321 Uppsala

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 9.00–20.00
Fredag 9.00–16.00

Ett urval av våra priser

creativezone.se
Vi finns också på:

Creative Zone - Livslång filosofi

Hos oss på Creative Zone är det du som står i fokus och vi gör allt för att du ska få en skön stund hos oss. Njut i våra massagestolar i en modern miljö mitt i stan.

Vi hjälper dig med vår kunskap och erfarenhet, så att din frisyr och färg passar dig, ditt hår och ditt liv. En frisyr som inte bara fungerar när du går härifrån, utan varje dag till ditt nästa besök.

Vi följer inte bara trenderna, vi skapar dem!

Varmt välkommen till oss!

Creative Zone Inspiration