Copparstrået & co Stockholm

Copparstrået & co Kungstensgatan 35, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Copparstrået & co
FYN licens logo
Utbud

Måndag 7.00–20.00
Tisdag 9.00–20.00
Onsdag 7.00–20.00
Torsdag 8.00–20.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag enl. överenskommelse
Söndag stängt

blixthjohan@gmail.com
facebook
Instagram

Vi vill att du ska känna dig fin när du lämnar salongen

Vi är fyra glada frisörer som älskar det vi gör – det finns inget bättre än när kunden lämnar salongen och känner sig fin. Vi hjälper dig med konsultation av allt från klippning, färgning eller bruduppsättning.

Hos oss hittar du produkter från bland annat Orbie, GK, R+Co, Balmain Paris med fler.
Du är varmt välkommen att komma förbi eller ringa oss.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.