Clara en frisörsalong Karlstad

Sandbäcksg. 5, Karlstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Clara en frisörsalong
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Torsdag 8.00–18.00
Fredag 8.00–16.00
Lördag, vid överenskommelse
Söndag Stängt

facebook
Instagram

Upplev harmoni hos Clara

En lugn stund med skön musik, en god kopp kaffe. Goda råd från en frisör som ser DIG! Då sitter DU nog i våran stol på Clara en frisörsalong och njuter.
Här jobbar Lotta, Linda och Maria som hälsar er hjärtligt välkomna till ett trevligt och upplyftande besök hos oss.

Vi använder Kevin Murphys miljövänliga produkter och deras amoniakfria hårfärger som är uppbyggda på honung sheasmör och granatäpple.
Hos oss erbjuder vi allt inom färg, klipp, permanent, fest och bröllop.

Väl mött!

Här kan ni se in i salongen

Lotta frisör på Clara en frisörsalong
Lotta
Linda frisör på Clara en frisörsalong
Linda
Maria frisör på Clara en frisörsalong
Maria

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.