Stor stämningsbild by déco

Välkommen att boka din tid hos oss
by déco Luleå

Storgatan 28 A
97232 Luleå

Telefon: 0920407660

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–15.00

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Vi har differentierad prislista beroende på frisörernas utbildning och erfarenhet
Läs mer om våra priser och behandlingar här


salongen@bydeco.se

Vi finns också på:

Vårt kunderbjudande ska vara holistisk och skapa ett kundvärde som matchar våra kunders behov. Det är naturligt för oss att samarbeta med Aveda där smink-, hår- och hudvårdsprodukterna är gjort av ekologiska växtingredienser.

För att våra profesionella klippningar ska kunna bäras på flera sätt så använder vi bl.a Bumble and bumbles hårvårdsprodukter såsom stylister, fotomodeller, fashionistas gör världen över. Eller så väljer vi högkvalitets märken som Sebastian Professional för de som vill ligga steget före. Om det finns behov för personliga produkter och behandlingar så kan vi givetvis använda skräddarsydda lösningar med bl.a SP System Professional:s alkemi.

Vi kan hjälpa våra kunder med Mago hårförlängning för att få en extra fyllighet och längd på sitt eget hår. Om våra kunder av någon anledning har problem med tunnhårighet så kan behandling med Nioxin vara den lösning som ger håret volym och ny styrka.