Stor stämningsbild by déco

Telefon: 0920407660

Storgatan 28 A
97232 Luleå

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–15.00

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Vi har differentierad prislista beroende på frisörernas utbildning och erfarenhet
Klippning med och utan färg
Klippning från 575–720kr
Klippning lugg 150kr
Klipp och färg kort hår från 1450–1600kr
Klipp och färg långt hår från 1650–2120kr
Färg kort hår 800kr
Kreativ färgning 1300kr
Styling och Makeup
Styling 500kr
Tvätt och torkning 250kr
Aveda Makeup 500kr
Brynplock, frans och färg 375kr
Brynplock m. färg 295kr
Brynplock 150kr
Ännu mer hår och styling
Hårförlängning 1500kr
Uppsättning 750kr
Brudklädsel 3500kr
Nioxin behandling 300kr
Läs mer om våra priser och behandlingar här

www.bydeco.se
salongen@bydeco.se
Vi finns också på:

Vårt kunderbjudande ska vara holistisk och skapa ett kundvärde som matchar våra kunders behov. Det är naturligt för oss att samarbeta med Aveda där smink-, hår- och hudvårdsprodukterna är gjort av ekologiska växtingredienser.

För att våra profesionella klippningar ska kunna bäras på flera sätt så använder vi bl.a Bumble and bumbles hårvårdsprodukter såsom stylister, fotomodeller, fashionistas gör världen över. Eller så väljer vi högkvalitets märken som Sebastian Professional för de som vill ligga steget före. Om det finns behov för personliga produkter och behandlingar så kan vi givetvis använda skräddarsydda lösningar med bl.a SP System Professional:s alkemi.

Vi kan hjälpa våra kunder med Mago hårförlängning för att få en extra fyllighet och längd på sitt eget hår. Om våra kunder av någon anledning har problem med tunnhårighet så kan behandling med Nioxin vara den lösning som ger håret volym och ny styrka.