Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild by déco
  BOKA ONLINE

0920407660

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–15.00

Storgatan 28 A, Luleå

salongen@bydeco.se
facebook
Instagram
Youtube
Behandling Pris
Vi har differentierad prislista beroende på frisörernas utbildning och erfarenhet
Läs mer om våra priser och behandlingar här

Vårt kunderbjudande ska vara holistisk och skapa ett kundvärde som matchar våra kunders behov. Det är naturligt för oss att samarbeta med Aveda där smink-, hår- och hudvårdsprodukterna är gjort av ekologiska växtingredienser.

För att våra profesionella klippningar ska kunna bäras på flera sätt så använder vi bl.a Bumble and bumbles hårvårdsprodukter såsom stylister, fotomodeller, fashionistas gör världen över. Eller så väljer vi högkvalitets märken som Sebastian Professional för de som vill ligga steget före. Om det finns behov för personliga produkter och behandlingar så kan vi givetvis använda skräddarsydda lösningar med bl.a SP System Professional:s alkemi.

Vi kan hjälpa våra kunder med Mago hårförlängning för att få en extra fyllighet och längd på sitt eget hår. Om våra kunder av någon anledning har problem med tunnhårighet så kan behandling med Nioxin vara den lösning som ger håret volym och ny styrka.

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna