Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Björn Axén Åhlens City
  BOKA ONLINE

08-54527350

FYN licens logo

Måndag–Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–16.30
Söndag Stängt

Åhléns City T-baneplan, Stockholm

info@bjornaxen.se
facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här
Du kan även läsa om våra salongsbehandlingar här och om våra frisörkategorier här.

Björn Axén Åhlens City i Stockholm - Du hittar oss på T-baneplan

1963 grundande den svenske toppfrisören Björn Axén sitt företag med ambitionen att erbjuda det absolut bästa inom hårvård. Efter Björns bortgång tog Johan Hellström och Peter Hägelstam över företaget.

Arvet av genuint hantverk och kunskap kombinerat med att alltid plocka fram det bästa hos varje kund och erbjuda de perfekta lösningarna för såväl våra produkter som tjänster har lett till att vi idag har/är:

Att vara ödmjuk, serviceorienterad och att ta vara på det individuella hos varje kund är en självklarhet för oss. Hos oss är det du som är i centrum.

Vi säljer inte bara klippningar och hårprodukter, vi stärker också självförtroendet och välbefinnandet.

Nyrenoverade Björn Axén på Åhléns City i Stockholm hittar du på T-baneplan. Salongsmiljöns fokus ligger på att det skall kännas varmt och välkomnande men med överraskande inslag genom de olika materialvalen. Här arbetar 7 frisörer som gör allt för att ta hand om dig på bästa sätt under ditt besök.

Varmt välkommen till oss!

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna