Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens
Endast utbildade seriösa frisörer

Beauty for people in Gävle AB Gävle

Ruddammsgatan 23, Gävle

Salonger i närheten av Beauty for people in Gävle AB
Frisörsöks salongstips i Gävle
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Nytt kollektivavtal för frisörbranschen
Den 30 november kom Frisörföretagarna och Handelsanställdas förbund överens om ett nytt kollektivavtal för frisörbranschen, gällande perioden 1 nov 2020... Inlägget Nytt kollektivavtal för frisörbranschen dök först upp på Frisor.se.
Så kan du fortsätta jobba säkert
I vissa delar av landets regioner råder nu striktare rekommendationer utfärdade av Folkhälsomyndigheten. Där avråder man från besök hos fotvård... Inlägget Så kan du fortsätta jobba säkert dök först upp på Frisor.se.
Knapert i jul för enkilda näringsidkare
Den andra coronavågen har sköljt in över landet och ställer till stora bekymmer. Inte minst för alla egenföretagare. Ett stort... Inlägget Knapert i jul för enkilda näringsidkare dök först upp på Frisor.se.
Gemensamt krav från hälso- och skönhetsbranschen!
NU ÄR KASSAN TÖMD De eventuella besparingar som fanns har tagit slut. Bidragen är krångliga att ansöka om och går... Inlägget Gemensamt krav från hälso- och skönhetsbranschen! dök först upp på Frisor.se.
Öppet brev till regeringen
Här är ett brev från verkligheten. En viktig hälsning från två frisörer som gör allt i sin makt för att... Inlägget Öppet brev till regeringen dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.