Barbershop, Hair Kalmar

Norra vägen 38, Kalmar

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Barbershop, Hair
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Tisdag 9.00–18.00
Onsdag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–17.00
Lördagar 10.00–14.00
vardagar lämnar vi 10% rabatt
mellan 9.00–12.00

facebook
Instagram

Barbershop hair i Kalmar är en genuin herrsalong för stora och små herrar

Vi erbjuder förutom herrklippningar, klassisk rakning med kniv, men också trimning av skägg och mustasch. På salongen hittar du självklart hårprodukter anpassade för män och speciella produkter för rakning.

På Barbershop är vi alla utbildade frisörer och barberare med licens och vi erbjuder alltid dig det bästa. Vi vet hur du på bästa sätt ska ta hand om ditt skägg och hår. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt bland de produkter vi erbjuder, allt för att du skall hitta de produkter som passar bäst för just din hud och hårtyp och om du önskar bjuder vi på något gott att dricka under din behandling.

Varmt välkommen!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.