Stor stämningsbild Barbershop Hair

Välkommen att boka din tid hos oss
Barbershop Hair Kalmar

Norra vägen 38
39235 Kalmar

Telefon: 0480-27810

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Tisdag 9.00–18.00
Onsdag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–17.00
Lördagar 10.00–14.00
vardagar lämnar vi 10% rabatt
mellan 9.00–12.00

Ett urval av våra priser

Barbershop hair i Kalmar är en genuin herrsalong för stora och små herrar

Vi erbjuder förutom herrklippningar, klassisk rakning med kniv, men också trimning av skägg och mustasch. På salongen hittar du självklart hårprodukter anpassade för män och speciella produkter för rakning.

På Barbershop är vi alla utbildade frisörer och barberare med licens och vi erbjuder alltid dig det bästa. Vi vet hur du på bästa sätt ska ta hand om ditt skägg och hår. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt bland de produkter vi erbjuder, allt för att du skall hitta de produkter som passar bäst för just din hud och hårtyp och om du önskar bjuder vi på något gott att dricka under din behandling.

Varmt välkommen!