Barbers & You Halmstad

Klostergatan 12, Halmstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Barbers & You
Utbud

Måndag Stängt
Tisdag–Fredag 9.00–18.00
Lördagar 9.00–14.00

marie.halmstad@telia.com
Instagram

Halmstads experter på skägg och hår

BARBERS & YOU är resultatet av vårt brinnande intresse av att klippa och raka män. Efter avancerade klippkurser, en egen herrkollektion och utbildade barberare kan vi nu stolt presentera Halmstads mest efterlängtade barbershop.

Med en gedigen barberarutbildning erbjuder vi våra manliga kunder rakning med kniv samt trim och skäggformning. En professionell behandling med varma och kalla omslag och klassiska barberingstekniker, en behandling som är långt ifrån engångshyvlar och rakapparater.

Vår vision är att BARBERS&YOU ska bli ett självklart val för Halmstads män och killar!

Dr Harris Gentlemen Cut & Shave

Ta fram Gentlemannen i dig med vårt mest kompletta och exklusiva paket.
Tid 120 min

 

barbers-you-bild-inspiration
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.