Barbers & You Halmstad

Klostergatan 12, Halmstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Barbers & You
Utbud

Måndag Stängt
Tisdag–Fredag 9.00–18.00
Lördagar 9.00–14.00

marie.halmstad@telia.com
Instagram

Halmstads experter på skägg och hår

BARBERS & YOU är resultatet av vårt brinnande intresse av att klippa och raka män. Efter avancerade klippkurser, en egen herrkollektion och utbildade barberare kan vi nu stolt presentera Halmstads mest efterlängtade barbershop.

Med en gedigen barberarutbildning erbjuder vi våra manliga kunder rakning med kniv samt trim och skäggformning. En professionell behandling med varma och kalla omslag och klassiska barberingstekniker, en behandling som är långt ifrån engångshyvlar och rakapparater.

Vår vision är att BARBERS&YOU ska bli ett självklart val för Halmstads män och killar!

Dr Harris Gentlemen Cut & Shave

Ta fram Gentlemannen i dig med vårt mest kompletta och exklusiva paket.
Tid 120 min

 

barbers-you-bild-inspiration
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.