Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild the Barber
  BOKA ONLINE

040-300210

Baltzarsgatan 37, Malmö

Måndag–Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–16.00

info@thebarbermalmo.se
facebook
Youtube
Instagram
Lyssna på vår Spotify Playlist

”For men by men”

Många har säkert höjt ögonbrynen när de passerat salongen i hörnet Baltzargatan-Kalendegatan. En barbershop, i klassisk stil? Jodå, det stämmer.

Med inredning från 1928 och barberare med många års erfarenhet och gedigen utbildning i barberarkonsten har the Barber blivit en av de mest populära salongerna för män i Malmö.

Kom förbi och så ger vi dig en oförglömlig stund hos en riktig barberare.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.