Stor stämningsbild BARA VARA

BARA VARA

Telefon: 0480-491175

Södra Långgatan 22
39232 Kalmar

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Tisdag–Onsdag 9.00–18.00
Torsdag–Fredag 8.00–16.00
Lördag 9.00–14.00

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning 600kr
SPA–Klippning 850kr
Puts 300kr
Luggklippning 150kr
Barnklippning 450kr
Klippning och färg klassisk 1400kr
Klippning och kreativ färg 1850kr
Go–blond 1750kr
Permanent och klippning 1500kr
Styling till fest 480kr
Konsultation 300kr
Frans eller brynfärg 350kr
Se komplett prislista här

En liten salong med stor ambition

Här på Södra Långgatan 22 i Kalmar ligger Bara Vara. En liten salong med stor ambition. På Bara Vara bokas alla kunder in unikt, d v s en kund i taget, med gott om tid för alla. Inget slarv! Jag vet att alla kunder förväntar sig dagens bästa klippning, och det ska alla också få. Tillsammans med en kopp riktigt gott kaffe och nya fräscha tidningar önskar jag Dig en lugn stund i min stol. Här kan Du vara trygg med min erfarenhet som frisör.

Bli riktigt nöjd med frisyren

Mitt namn är Anna Jönsson. Jag har arbetat som frisör sedan 1995, året då jag fick mitt gesällbrev. Jag har arbetat på både små som stora salonger, hyrt stol och varit anställd samt även arbetat som frisörlärare. Min bästa tid och bästa erfarenhet hittills har varit mina totalt nästan tio år på Björn Axén i Stockholm. Det var på Björn Axén Academy jag under flera år arbetade som lärare parallellt med frisörarbetet som Top Stylist på salongen, Norrlandsgatan 7.

Nu firar jag mitt 20-årsjubileum som frisör med att öppna min första egna salong.

Jag vill ge varje kund dagens bästa klippning!

Anna frisör på BARA VARA
Anna
Frisör/Ägare

Gesällbrev.

Karin frisör på BARA VARA
Karin
Frisör