Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Ateljé Mira
  BOKA ONLINE

026-182720

Vi anpassar öppettiderna efter våra kunder och är endast på salongen då vi har bokade kunder.

Nygatan 34, Gävle

Johanssonqamilla@hotmail.com
facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista och boka tid här

En salong för dig mitt i centrala Gävle

Ateljé Mira grundades 2012 och är en stor, öppen och mycket vacker salong med stora fönster med mycket ljusinsläpp men ingen insyn, helt perfekt! På salongen jobbar frisörer, en Fransstylist som är utbildad och certifierad via Luxurious Lashes, nagelterapeut, hud- och spaterapeut samt shiatsu massage. Här utför vi även estetisk medicin som botox, fillers, allt i samma lokal.

Vi står för kvalitét framför kvantitét och vill förmedla en känsla av omhändertagande och lyx samt att alla vi som jobbar på salongen är välutbildade och har många års erfarenhet.

Salongen ligger i samma hus som 4sounds bredvid Uddans ut mot Nygatan. Eftersom lokalen ligger lite upphöjt med ingen insyn kan det vara lite svårt att hitta hit första gången. Även salongens hundar Milou och Zigotto finns på plats ibland :) Vi hälsar er varmt välkomna in till oss.

Camilla frisör på Ateljé Mira
Camilla
Frisör/Ägare

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna