Stor stämningsbild Aqua Hair

Välkommen att boka din tid hos oss
Aqua Hair Stenungsund

Västra köpmansgatan 12
44430 Stenungsund

Telefon: 0303-771885

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–15.00

Ett urval av våra priser

Vi finns också på:

VI TAR HAND OM DIG

Aqua erbjuder det mesta inom hårvård. Vi håller oss uppdaterade och ligger i framkanten av vårt yrke! Alla våra frisörer är utbildade färgexperter och har Gesällbrev så du som kund kan känna dig trygg!

Vi vill inte bara kunna erbjuda våra kunder de bästa produkterna och de bästa tjänsterna, utan också den bästa servicen. Det är kunderna som utgör grunden för vårt företag och därför är det naturligtvis mycket viktigt för oss att alltid sätta dig som kund i centrum!

Varmt välkommen!