Stor stämningsbild AF Stockholm AB

Välkommen att boka din tid hos oss
AF Stockholm AB Stockholm

Kammakargatan 9
11140 Stockholm

Telefon: 08-310705

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 8.00–19.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–15.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning 550–750kr
Klippning och färg 1450–1750kr
Klippning och folieslingor 1750–2150kr
Fransförlängning 590–1050kr
Bryn och fransfärg 350kr
Se komplett prislista här

anett.sellins@gmail.com

Vi finns också på:

Ditt hår ger andra intryck om vem du är

Ditt hår ger andra ett intryck om vem du är. Låt oss skapa en känsla som följer dig även utanför salongen. Vi brinner för vårt yrke och gör det mesta inom hårvård. Klippning, färg, rakning, permanent, extension, uppsättning, styling och fransförlängning.

Tillsammans blir vi kreativa!

Efter många år tillsammans så har vi blivit ett starkt team som utvecklas och hjälper varandra att bli ännu bättre. Vår målsättning är att göra dig vackrare i en hemtrevlig miljö.
Vi går regelbundet på utbildningar för att hänga med i både utveckling och trender. Frisörsalongen ligger belägen i centrala Stockholm, Norrmalm, vid Sveavägen.

Af Stockholm är salongen som får dig att känna dig som hemma.

Välkommen in till oss!