Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild AF Stockholm AB
  BOKA ONLINE

AF Stockholm AB

08-310705

Kammakargatan 9, Stockholm

Måndag–Torsdag 8.00–19.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–15.00
Söndag Stängt

anett.sellins@gmail.com
facebook
instagram
Behandling Pris
Klippning 550–750kr
Klippning och färg 1450–1750kr
Klippning och folieslingor 1750–2150kr
Fransförlängning 590–1050kr
Bryn och fransfärg 350kr
Se komplett prislista här

Ditt hår ger andra intryck om vem du är

Ditt hår ger andra ett intryck om vem du är. Låt oss skapa en känsla som följer dig även utanför salongen. Vi brinner för vårt yrke och gör det mesta inom hårvård. Klippning, färg, rakning, permanent, extension, uppsättning, styling och fransförlängning.

Tillsammans blir vi kreativa!

Efter många år tillsammans så har vi blivit ett starkt team som utvecklas och hjälper varandra att bli ännu bättre. Vår målsättning är att göra dig vackrare i en hemtrevlig miljö.
Vi går regelbundet på utbildningar för att hänga med i både utveckling och trender. Frisörsalongen ligger belägen i centrala Stockholm, Norrmalm, vid Sveavägen.

Af Stockholm är salongen som får dig att känna dig som hemma.

Välkommen in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.